Uutisia | Martinkylän Autopesu Oy Uutisia

Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
IMG_0343

Gyeon-pinnoitteisiin nyt 5 vuoden takuu!

Hyviä uutisia! Gyeon-pinnoitteille myönnetään nyt 5 vuoden varaukseton takuu (olettaen ainoastaan, että noudatat takuukortissa mainittuja helppoja hoito-ohjeita), ja se voidaan myöntää uudelle autolle tehdylle käsittelylle tai meillä kiillotetulle autolle! Käsittelyn mukana tulee kirjallinen takuutodistus.

Gyeon voi myöntää pidemmän takuun, koska kokemukset maailmalta ovat osoittaneet että kestävyys on ollut ylivoimainen.

Meiltä myös kaikki Gyeon-tuoteperheen itsehoitotuotteet saatavana mukaan, esim. erinomainen Bathe+ shampoo!Elokuun mainoksemme!

Varaa autollesi "lomaltapaluu"-käsittely! Valitse sisäpesun lisäpalveluksi penkkien pesu ja suojauskäsittely, tai miksi ei vaikka ilmastoinnin desinfiointi!

Olemme Nanolex Authorized Detailer-liike!

Mitä tuo tarkoittaa?

Hyvämaineiset ja ammattikäyttöön suunnatut autonhoitotuotteet vaativat usein valmistajan tai vähintään maahantuojan koulutuksen, ennenkuin virallinen edustus annetaan yritykselle. Ammattituotteiden asennuksessa on aina jotain erityishuomioita vaativia asioita, jolla varmistetaan esimerkiksi kestopinnoitteen oikeaoppinen asennus ja menetelmät. Koulutuksissa käydään läpi prosessi alusta alkaen, aina auton esipesusta lähtien jotta voidaan varmistaa osaaminen, vaikka vuosia autonhoidon parissa olisikin kulunut jo vuosia. Useat valmistajat myöntävät myös tuotteelleen takuun, jonka ehtona on että sen on asentanut koulutettu ja hyväksytty yritys.

Martinkylän Autopesu Oy on hyväksytty Nanolex Car Care GmbH:n viralliseksi asennuspisteeksi ja se takaa sen että kaikki myymämme tuotteet asennetaan oikein.

Kauttamme saa kaikki Nanolexin autonhoitotuotteet ja kestopinnoitteet. Asennamme myös pian lanseerattavan Nanolex Si3D HD-kestopinnoitteen, joka ei ole lainkaan ostettavissa kuluttajille irtotuotteena. Valmistaja lupaa sille 4-kertaisen keston verrattuna vanhaan versioon. Pysy kuulolla!


Nanolex Approved Detailer-logo

'
Tunnelmia Seinäjoella järjestetystä koulutuksesta, ikkunapinnoitteet testissä 50/50 suhteessa.

Gyeon-DuraBead asennukset vauhdissa

Huippusuositun Gyeon MOHS+ Durabead-version asennukset ovat vauhdissa. Olemme asentaneet lopputalven aikana useita pinnoitteita asiakkaiden autoihin, ja palaute on ollut hyvää. MOHS+ Durabead eroaa MOHS+ Phobic-versiosta siinä, että vesi jää hienoina helminä ajoneuvon tasaisille pinnoille (beading). Muuten kestävyys ja ominaisuudet ovat samanlaiset. Soita 040 190 5151 lisätietoja, tai varaa aika 040 630 3535 myynnistämme. Kirjallinen takuu 24kk!

Valmistajan tuotesivut: http://www.gyeonquartz.com/product-guide/q-durabea...

Huom: Gyeon Professional-sarjan tuotteet vain Authorized Detailer-liikkeistä asennettuna! Näitä ei voi tilata netistä.

Palvelukuvaukset sivuille

Olemme lisänneet palvelukuvauksia sivuillemme. Kauttamme saa lasien tummennukset ja teippaukset: tutustu sivujemme kautta.

Uusia Brodit-kiinnikkeitä 1/2016

BMW 7-series G11, G12 16 855189, Pidike keskelle

Toyota LandCruiser 200 16 855178, Pidike konsoliin

Toyota LandCruiser 200 16 855177, Pidike keskelle

Mazda MX-5 16 Miata 16 855172, Pidike keskelle

Opel Astra16 855169, Pidike konsoliin

Smart ForTwo 15-16 855171, Pidike konsoliin

BMW i8 14-16 835174, Pidike konsoliin

Citroen C4 Picasso II 16 855170, Pidike konsoliin

BMW X1 F48 16 855166, Pidike keskelle

Toyota Auris 16 855164, Pidike keskelle

Hyvää uutta vuotta 2016!

Uudistimme nettisivumme! Vanhoilla mentiin pari vuotta, nyt on aika uudistua. Julkaisemme palvelut-linkin (yläreunassa) alla kuvaukset palveluistamme tarkemmin kuin aikaisemmissa versiossa. Nettivarauskone on ollut kovassa käytössä ja sitä kautta tehtävät varaukset ovat olleet koko vuoden 2015 käytössä. Nettivarausmahdollisuus on ollut käytössä aivan alusta lähtien ja ainakin alueellamme se on otettu hyvin vastaan. Varauskone toimii dynaamisesti molempiin suuntiin - palvelun tuottaja saa uusista varauksista viestin ja vastaavasti mikäli varausta tarvitsee muokata, saa käyttäjä tekstiviestillä ilmoituksen muutoksista. Toivotamme asiakkaillemme hyvää uutta vuotta 2016 ja toivotamme sekä uudet että vanhat asiakkaamme sydämellisesti tervetulleiksi.


Show more posts