Uutisia | Martinkylän Autopesu Oy Olemme Nanolex Authorized Detailer-liike!

Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
IMG_0343

Olemme Nanolex Authorized Detailer-liike!

Mitä tuo tarkoittaa?

Hyvämaineiset ja ammattikäyttöön suunnatut autonhoitotuotteet vaativat usein valmistajan tai vähintään maahantuojan koulutuksen, ennenkuin virallinen edustus annetaan yritykselle. Ammattituotteiden asennuksessa on aina jotain erityishuomioita vaativia asioita, jolla varmistetaan esimerkiksi kestopinnoitteen oikeaoppinen asennus ja menetelmät. Koulutuksissa käydään läpi prosessi alusta alkaen, aina auton esipesusta lähtien jotta voidaan varmistaa osaaminen, vaikka vuosia autonhoidon parissa olisikin kulunut jo vuosia. Useat valmistajat myöntävät myös tuotteelleen takuun, jonka ehtona on että sen on asentanut koulutettu ja hyväksytty yritys.

Martinkylän Autopesu Oy on hyväksytty Nanolex Car Care GmbH:n viralliseksi asennuspisteeksi ja se takaa sen että kaikki myymämme tuotteet asennetaan oikein.

Kauttamme saa kaikki Nanolexin autonhoitotuotteet ja kestopinnoitteet. Asennamme myös pian lanseerattavan Nanolex Si3D HD-kestopinnoitteen, joka ei ole lainkaan ostettavissa kuluttajille irtotuotteena. Valmistaja lupaa sille 4-kertaisen keston verrattuna vanhaan versioon. Pysy kuulolla!


Nanolex Approved Detailer-logo

'
Tunnelmia Seinäjoella järjestetystä koulutuksesta, ikkunapinnoitteet testissä 50/50 suhteessa.