Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
IMG_0343Martinkylän Autopesu Oy


HINNASTO 2019, hinnat sis. ALV 24%
Isot autot = MB Sprinter, VW Crafter, Fiat Ducato Maxi, korotetut pakettiautot

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin kesken vuoden, ilman erillistä ilmoitusta. Hinnankorotukset tiedotetaan tällä sivulla.


PAINEHUUHTELU 15 EUR
(Isot autot 20 EUR)
Ajoneuvon käsittely esipesuaineella, painehuuhtelu ja ikkunoiden ulkopuolinen pesu, mattojen pesu

KÄSINPESU 30 EUR
(Isot autot 45 EUR)
Esipesuaine, painehuuhtelu, käsinpesu kintaalla, ikkunoiden ulkopuolinen pesu, ovenvälit, kumimattojen pesu tai kangasmattojen harjaus, pintojen ja ovenvälien kuivaus. Joka kymmenes (10.) pesu ilmaiseksi, jolloin hinnaksi jää 27,50!

SISÄPUTSI 35 EUR
(Tila-autot +5 EUR, Isot autot +5 EUR)
Lattioiden ja penkkien imurointi, roskien ja pölyjen irroittaminen painesiivouslaitteella, pintojen pyyhkiminen ja siistiminen, ikkunoiden pesu sisäpuolelta, näyttöjen pyyhkiminen + asiakkaan niin toivoessa myös hajusteet.

KÄSINPESU+SISÄPUTSI 60 EUR
(Tila-autot +5 EUR, Isot autot +15 EUR)

KOVAVAHAUS 90 EUR
(Tila-autot +10 EUR, Pakettiautot +20 EUR, Isot Autot +60 EUR)
Kovavahaus laadukkaalla ammattilaisvahalla. Hintaan sisältyy käsinpesu, kuivaus, pien- ja lentoruosteen poisto ja vahaus.

KESTOPINNOITE SILVER ONE 180 EUR
(Tila-autot +10 EUR, pakettiautot +30EUR, Isot autot +80 EUR)
Kestävää suojaa ja ylläpidon helpputta ajoneuvollesi. 1 vuoden kirjallinen takuu. Hintaan sisältyy kaikki pohjatyöt kuten pesu, pien ja lentoruosteen poisto. Käsittely kestää yön yli.

KESTOPINNOITE SILVER SEAL NORDIC 320 EUR
(Tila-autot +10 EUR, Pakettiautot +30 EUR, Isot autot +80 EUR)
Suosituin Seal 2K:n seuraaja vuodelle 2018. Kestävää suojaa ja ylläpidon helpputta ajoneuvollesi. 3 vuoden kirjallinen takuu. Hintaan sisältyy kaikki pohjatyöt kuten pesu, pien ja lentoruosteen poisto. Käsittely kestää yön yli.

KESTOPINNOITE NANOLEX Si3D HD 350 EUR
(Tila-autot +10 EUR, Pakettiautot +50 EUR, Isot autot +150 EUR)
Keraaminen pinnoite, suojaa naarmuilta ja helpottaa merkittävästi ylläpitopesuja. Kestävää suojaa 24kk:n ajan. Käsittely kestää yön yli, suositellaan asennettavaksi uusille tai kiillotetuille pinnoille.

KESTOPINNOITE GYEON Q2 MOHS DURABEAD 500 EUR
(Tila-autot +10EUR, Pakettiautot +30 EUR, Isot autot +100 EUR)
Markkinoiden kestävin kvartsipinnoite. Muodostaa ajoneuvon pinnalle joustavan mutta erittäin kovan lisäkerroksen jossa vesi pisaroituu hienosti. Helpottaa merkittävästi ylläpitopesuja ja suojaa ajoneuvon maalipintaa naarmuilta. Kirjallinen takuu 5 vuotta! Suojan tasoa mahdollista lisätä lisäkerroksella, +120 EUR. Käsittely kestää yön yli.

KESTOPINNOITE GYEON Q2 Duraflex 650 EUR
(Tila-autot +10EUR, Pakettiautot +30 EUR, Isot autot +100 EUR)
Äärimmäistä veden ja lian hylkimistä! 9H kovuus. Muodostaa ajoneuvon pinnalle joustavan mutta erittäin kovan lisäkerroksen. Helpottaa merkittävästi ylläpitopesuja ja suojaa ajoneuvon maalipintaa naarmuilta. Kirjallinen takuu 5 vuotta! Käsittely kestää yön yli. SEMA-messuilla 2018 esitelty versio, testivoittaja monessa maassa.

NANOLEX ULTRA GLASS IKKUNAPINNOITE 79 EUR
Tuuli- ja etusivulasit, poistaa veden jo kaupunkinopeuksissa.

KANGASPENKKIEN PESU 95 EUR
(Tila-autot 7 paikkaa +20 EUR, Pakettiautot 3 paikkaa -20 EUR)
Kangaspenkkien pesu ammattilaispesuaineella ja painepesulaitteella, tekstiilien kuivaus, suosittelemme myös sisäpuhdistusta. Kysy tarjousta yksittäisen penkin pesusta. Huomaathan että laadun varmistamiseksi auto joutuu kuivaamaan meillä yön yli (asiakkaan omalla vastuulla siirto märkänä)

KANGASPENKKIEN SUOJAKÄSITTELY 55 EUR
(5 penkkiä)
Kangaspenkkien tekstiisuojakäsittely. Huomaathan että käsittely vaatii kuivumisajan. Suositellaan tehtäväksi uusille tai pestyille penkeille.

NAHKAPENKKIEN HOITOKÄSITTELY 50 EUR / 5 penkkiä
Nahan puhdistus ja hoitokäsittely laadukkaalla ammattitason nahkarasvalla

OTSONOINTI 70 EUR
Poistaa hajut ja tappaa bakteerit. Suosittelemme myös sisäpuhdistusta ja ilmastoinnin desinfiointia. Huomaathan, että hajun lähde tulee poistaa päästäkseen parhaaseen lopputulokseen. Kysy tarjous paketista.

ILMASTOINNIN DESINFIOINTI 30 EUR
Poistaa ilmastointikanavista pahat hajut ja bakteerit. Suositellaan tämän lisäksi sisäpuhdistusta.

HÖYRYPESUT alk. 68 EUR / tunti
Suositellaan vaikeasti likaantuneille pinnoille ja allergiapesuihin. Korkeapainehöyrypesuri poistaa sitkeän lian pinnoilta ja desinfioi ne samalla. Suositellaan myös sisäpuhdistusta, kysy tarjous omalle ajoneuvollesi.

MOOTTORITILAN PESU 30 EUR
Moottoritilan pesu liuotinaineella, asiakkaan omalla vastuulla. Teemme työn varoen ja huolellisesti.

MYLLYTYKSET / KIILLOTUKSET alk 250 EUR
Kiillotukset ammattitaidolla. Työt hinnoitellaan auton merkin ja mallin mukaan, ja asiakkaan toiveen perusteella. Perusvärit edullisemmat, tummat metallivärit nostavat hintaa. Hintaan sisältyy aina kovavahaus, suositellaan kestopinnoitusta jotka voidaan hinnoitella pakettihintana töiden yhteydessä. Hintatiedustelut: 040 190 5151 tai myynti@mk-autopesu.fi

KIVENISKEMÄN KORJAUS 50 EUR

KOIRANKARVALISÄ alkaen 15 EUR
Jos autosi on merkittävän likainen, tai siinä on paljon koirankarvaa, ilmoitathan siitä mielellään ajanvarauksen yhteydessä. Pyrimme tekemään laadukkainta työtä saadaksemme ajoneuvosi sisätilat puhtaaksi, joskus joudumme varaamaan oikeuden veloittaa lisätyöstä.

AJOVALOJEN HIONTA 100 EUR / pari

AJOVALOJEN HIONTA JA LAKKAUS 175 EUR / pari
Etuvalojen hionta ja lakkaus 2K-lakalla. Kuivuminen kestää yön yli.

TUNTITYÖT 68 EUR / h